Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği Arasında Mal Nakliyesine İlişkin Rehber Yayımlandı/18.12.2020

Bilindiği üzere 01.01.2021 tarihi itibariyle Birleşik Krallık Avrupa Birliği üyesi devlet dışı konumunda olacağından, gümrük işlerine dair farklı kurallar yürürlüğe girecektir. Birleşik Krallık tarafından bu konuda bir el kitabı yayımlamıştır. El kitabına haberimizin detaylarından ulaılabilmektedir.

Bu kapsamda; Büyük Britanya ve AB arasında mal nakliyesine ilişkin nakliyeciler ve ticari sürücülere yardımcı olabilecek rehbere buradan ulaşılabilmektedir.