Karadeniz Ekonomik İş Birliği- Karayolu Taşıma Dernekleri Birliği (BSEC-URTA) 47. Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi/02.02.2019

Onursal üyesi bulunduğumuz ve 2017-2020 Dönem Başkanlığını Birliğimiz TIR ve ATA Karnesi Müdürü Aslı Gözütok?un yürüttüğü Karadeniz Ekonomik İş Birliği- Karayolu Taşıma Dernekleri Birliği 47. Yönetim Kurulu Toplantısını İstanbul Hizmet Binasında 01.02.2019 tarihinde gerçekleştirdi.

Onursal üyesi bulunduğumuz ve 2017-2020 Dönem Başkanlığını Birliğimiz TIR ve ATA Karnesi Müdürü Aslı Gözütok’un yürüttüğü Karadeniz Ekonomik İş Birliği- Karayolu Taşıma Dernekleri Birliği 47. Yönetim Kurulu Toplantısını İstanbul Hizmet Binasında 01.02.2019 tarihinde gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Toplantısında 2018 yılında gerçekleştirilen faaliyetler görüşüldü ve üye derneklerin kullanıcılarına daha fazla hizmet sağlayabilmesi için 2019 öncelikleri belirlendi.

Bu öncelikler arasında;

-KEİ Bölgesinde sınır geçişlerinin önündeki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışmalar,

- Uluslararası Taşımacılıkta Arabuluculuk ve Tahkim Sisteminin yaygınlaştırılması,

- Elektronik vize ve elektronik geçiş belgesi işlemleriyle ilgili proje geliştirme ve bölgede transit sistemlerinin artırılması bulunmaktadır.