Rusya Federasyonu BGH Güncel Listesi/21.11.2018

Ülkemiz ile Rusya Federasyonu arasında 18.09.2008 tarihinde imzalanan Gümrük İşlemlerinin Basitleştirilmesine İlişkin Protokol ve diğer tamamlayıcı Protokollerle hayata geçirilen Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması kapsamında faaliyet gösteren Rusya Federasyonu Gümrük İdarelerinin güncel listesi ilgili ülke Federal Gümrük Servisi tarafından ülkemize gönderilmiştir.

Ülkemiz ile Rusya Federasyonu arasında 18.09.2008 tarihinde imzalanan “Gümrük İşlemlerinin Basitleştirilmesine İlişkin Protokol” ve diğer tamamlayıcı Protokollerle hayata geçirilen “Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması” kapsamında faaliyet gösteren Rusya Federasyonu Gümrük İdarelerinin güncel listesi ilgili ülke Federal Gümrük Servisi tarafından ülkemize gönderilmiştir. Konuya ilişkin olarak Ticaret Bakanlığı tarafından iletilen yazı ve gayriresmi çevirisine buradan ulaşılabilmektedir.