Loading..

Lütfen Bekleyiniz...

  • Giriş Yap
    E-Posta Adresi
    E-Posta Adresi Tekrar
  • Kayıt Ol
TOBB'dan TIR Karnesi Hamillerine Yeni Bir Hizmet Daha!/13.04.2022

Acentelerin TIR Karnesi Düzenlemesi Konusunda Görevlendirilmesi Usul ve Esasları çerçevesinde görevlendirilen PLH Lojistik Hizmetleri A.Ş., Birliğimiz kefaleti altında faaliyet gösteren tüm Karne Hamillerine TIR Karnesi düzenleme işlemleri için kullandığı Ankara, İstanbul (Muratbey, Güneşli ve Erenköy) Bursa, Gemlik, İzmir ve Mersin ofislerine ilave olarak Suben Ofisini de eklemiştir. Acente PLH Lojistik A.Ş. Suben Ofisinde 18/04/2022 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacaktır. Bilgilerinize sunarız.

Acentelerin TIR Karnesi Düzenlemesi Konusunda Görevlendirilmesi Usul ve Esasları çerçevesinde görevlendirilen PLH Lojistik Hizmetleri A.Ş., Birliğimiz kefaleti altında faaliyet gösteren tüm Karne Hamillerine TIR Karnesi düzenleme işlemleri için kullandığı Ankara, İstanbul (Muratbey, Güneşli ve Erenköy) Bursa, Gemlik, İzmir ve Mersin ofislerine ilave olarak Suben Ofisini de eklemiştir. Acente PLH Lojistik A.Ş. Suben Ofisinde 18/04/2022 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacaktır. 

Bu sayede, tüm üyelerimiz gidiş/dönüş işlemi sırasında TIR Karnelerini Suben dağıtım ofisinden de temin edebileceklerdir.  

Acentelerden TIR Karnesi almak isteyen Karne Hamilleri; 

- TIR Karnesi taleplerini, ilgili acentenin ofisini halihazırda kullanılan Karne Hamili Portalı(TIREPD) üzerinden seçmek suretiyle gerçekleştirecek, 
- TIR Karne ücretlerini elektronik ortamda ilgili acenteye ödemeye devam edecek; 
- Acenteden TIR Karnesi almak üzere yapılan talebin iptalinin istenmesi halinde, ilgili acentenin merkez ofisi ile temasa geçecektir.