Loading..

Lütfen Bekleyiniz...

  • Giriş Yap
    E-Posta Adresi
    E-Posta Adresi Tekrar
  • Kayıt Ol
U-ETDS Bilgilendirme Seminerleri/30.06.2021

U-ETDS'ye ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yapmış olduğu açıklamaya istinaden; uygulaması Ocak-Haziran 2021 döneminde olduğu gibi devam eden Karayolu taşımacılarının U-ETDS sistemine veri gönderme yükümlülükleriyle ilgili bilgilendirme toplantıları 2021 yılı sonuna kadar devam etmekte olup, söz konusu verilerin U-ETDS sistemine girişi sırasında herhangi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalınmaması için bilgilendirme toplantılarına katılım sağlanması faydalı olacaktır. 2021 yılı sonuna kadar Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Birliğimiz işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Bölgesel Bilgilendirme toplantıları takvimine ilişkin tabloya haberimizin detaylarından ulaşılabilmektedir. Bilgilerinize önemle sunulur.

U-ETDS'ye ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Birliğimize yapmış olduğu açıklamaya istinaden; uygulaması Ocak-Haziran 2021 döneminde olduğu gibi devam eden Karayolu taşımacılarının U-ETDS sistemine veri gönderme yükümlülükleriyle ilgili bilgilendirme toplantıları 2021 yılı sonuna kadar devam etmekte olup, söz konusu verilerin U-ETDS sistemine girişi sırasında herhangi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalınmaması için bilgilendirme toplantılarına katılım sağlanması faydalı olacaktır.

2021 yılı sonuna kadar Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Birliğimiz işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Bölgesel Bilgilendirme toplantıları takvimine buradan ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize önemle sunulur.