Loading..

Lütfen Bekleyiniz...

  • Giriş Yap
    E-Posta Adresi
    E-Posta Adresi Tekrar
  • Kayıt Ol
Ulaştırma Elektronik Takip Denetim Sistemi (U-ETDS) Seminerleri Sona Erdi!/22.12.2021

Ulaştırma Elektronik Takip Denetim Sistemi (U-ETDS) Seminer serisi Marmara Bölgesi ikinci kısım oturumu 22 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Seminerde Birliğimiz Taşıma ve Lojistik Sistemler Dairesi TIR İşlemleri Müdürlüğü desteği ve katılımı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkililerince Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi hakkında açıklayıcı bilgiler verildi, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandı. Bu güne kadar gerçekleşen 14 Seminere destek ve katılımlarını eksik etmeyen Bakanlığımız ile sektör temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.

Ulaştırma Elektronik Takip Denetim Sistemi (U-ETDS) Seminer serisi Marmara Bölgesi ikinci kısım oturumu 22 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Seminerde Birliğimiz Taşıma ve Lojistik Sistemler Dairesi TIR İşlemleri Müdürlüğü desteği ve katılımı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkililerince Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi hakkında açıklayıcı bilgiler verildi, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandı.

Yoğun katılımla gerçekleşen seminerde özellikle veri girişi süresi, uluslararası taşımaların durumu, sahadaki gerçek taşıma senaryolarına ilişkin firma görüşleri, sistemin diğer elektronik veri içeren zorunlu uygulamalar ile entegrasyonu gibi konularda katılımcılardan gelen sorular cevaplandı ve sektörün ihtiyaçları dikkate alınarak sistemdeki muhtemel güncellemeler tartışıldı.

Bu güne kadar gerçekleşen 14 Seminere destek ve katılımlarını eksik etmeyen Bakanlığımız ile sektör temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Seminerler süresince sektörümüzden gelen öneri ve talepler Birliğimizce analiz edilecek ve Bakanlığımız ile paylaşılacaktır.